Διαφωνούν με τη διακοπή του πρωταθλήματος οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα “Δυτικά προάστια” σχετικά με την απόφαση για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 διαφωνεί με την απόφαση της ΚΟΠ για διακοπή του πρωταθλήματος, όπως και με την Διοίκηση της ομάδος που αποδέχτηκε αυτή την εξέλιξη.

Σαν πιστοί οπαδοί του ΘΡΥΛΟΥ που ακολουθούμε εδώ και χρόνια την μεγάλη ιδέα και Ιστορία του Απόλλωνα Λεμεσού, μάθαμε πάντα να αγωνιζόμαστε και όχι να βολευόμαστε σε αντίθεση με κάποιους άλλους.

Κύριοι της διοίκησης, όταν θέλουμε να χρησιμοποιούμε σαν επιχείρημα γνωστά ιστορικά αποφθέγματα τύπου “Νυν υπέρ πάντων ο αγών” για να δείξουμε την συλλογική και προσωπική μας ακεραιότητα, πρέπει να τα τηρούμε και να τα σεβόμαστε, κι όχι όταν έχει να κάνει με οικονομικά συμφέροντα και βόλεμα να πηγαίνουν όλα στράφι.

Για άλλη μια φορά, όσοι ηγούνται αυτού του σιχάματος που λέγεται κυπριακό ποδόσφαιρο, μας έδειξαν πόσο μικρούς γενετικούς αδένες διαθέτουν, και πως η μόνη τους έγνοια είναι το χρήμα, και όχι η υγεία και το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Αδέλφια Απολλωνίστες, με ή χωρίς πρωτάθλημα σύντομα θα ξανά ανταμώσουμε στο οχυρό μας.

Υ.Γ Είστε όλοι αποβράσματα της Κοινωνίας. Έχετε Καταστρέψει εντελώς το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Υ.Γ Αυξήστε και τις ομάδες, να αρχίσουν ξανά τα γνωστά φιλικά και στημένα παιχνίδια.

Υ.Γ ΚΟΠ, ΚΟΑ και λοιποί μας το παίζετε υψηλή κοινωνία αλλά στη πραγματικότητα είστε ΚΚΙΛΙΤΖΙΡΟΙ χαραμοφάηδες.

Υ.Γ Ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1, συνεχίζει ακάθεκτος το έργο του κι ας τα έχουν διαλύσει όλα, ο οπαδισμος μας δεν θα πεθάνει ποτέ.

Υ.Γ Σύντομα θα κυκλοφορήσει η καινούργια θερινή φανέλα του Συνδέσμου μας.

Υ.Γ Επίσης αναμένεται η δεύτερη παρτίδα μάσκας προστασίας τις επόμενες μέρες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy