Κρόος: «Σκοπεύω να μείνω στη Ρεάλ για τις επόμενες τρεις σεζόν»

Ο Γερμανός διεθνής μέσος, Τόνι Κρόος, αποκάλυψε στο Eurosport Germany ότι θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τον σύλλογο στον οποίο θητεύει από το 2014, επισημαίνοντας παράλληλα ότι δεν έχει μετανιώσει που έφυγε από τη Μπάγερν Μονάχου.

«Σκοπεύω να είμαι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για τις επόμενες τρεις σεζόν», δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014, του οποίου το συμβόλαιο με τον ισπανικό σύλλογο λήγει το 2023.

«Θα είμαι τότε 33 ετών και θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναρωτηθώ: πώς νιώθεις σωματικά, έχεις ακόμα κίνητρο, θέλεις ακόμα να συνεχίσεις;».

Ο 30χρονος αποχώρησε από την Μπάγερν Μονάχου το 2014, μετά από διαφωνία με τους διοικούντες την ομάδα. «Εκ των υστέρων, όλοι (στην Μπάγερν) θα μπορούσαν να μετανιώνουν που με άφησαν να φύγω, αλλά αυτό δεν ισχύει καθόλου. Είχα τις πεποιθήσεις μου, η Μπάγερν είχε τις δικές της, δεν υπήρχε άλλος δρόμος από τον χωρισμό», πρόσθεσε ο Κρόος.

Ο Γερμανός διευκρίνισε επίσης τα σχόλια που έκανε στην αρχή της πανδημίας του κορονοϊού, σχετικά με την πιθανή μείωση των μισθών των παικτών, μια κίνηση που είχε επικρίνει…

«Η δήλωσή μου είχε γίνει σε μια εποχή που δεν συζητούσαμε καν με τη Ρεάλ για μια μείωση μισθών (…) Προτιμώ να πάρω το σύνολο (του μισθού μου) και να το δώσω σε όσους το χρειάζονται… Όταν όμως μας πλησίασε ο σύλλογος, έγινε σαφές ότι έπρεπε να εγκαταλείψουμε μέρος του μισθού μας για να βοηθήσουμε τους υπαλλήλους του».

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Απριλίου, η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε τελικά με τους ποδοσφαιριστές σε περικοπή τουλάχιστον 10% των εφετινών μισθών τους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy