Ευχαριστίες με ανάρτηση γεμάτη μηνύματα από τον 35χρονο που αποφυλακίστηκε

Αναμφίβολα ο 35χρονος από το Φρέναρος είναι το πρόσωπο των ημερών, αφού η περιπέτειά του με την πρωτοφανή καταδίκη του από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των μέσων αλλά και των πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η απόφαση του Δικαστηρίου ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με νομικούς και πολιτικούς κύκλους να την κατακρίνουν. Ενεργώντας άμεσα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά και την σύμφωνη γνώμη του Γενικού Εισαγγελέα, διέταξε την άμεση αποφυλάκιση του με προεδρική χάρη.

Ο 35χρονος με μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ευχαριστεί όσους του συμπαραστάθηκαν σε αυτή την περιπέτεια. «Ευχαριστώ πολύ την ΑΝΘΡΩΠΙΑ και την ΚΑΛΟΣΥΝΗ που υπάρχει ακόμα σε αυτόν τον τόπο».

«Εύχομαι ολόψυχα μέσα από όλο αυτό κάποιοι να παραδειγματιστούν, να εφαρμόζουν και να απονέμουν σωστά τους νόμους και τη δικαιοσύνη».
Και πρόσθεσε: «Για το συλλογικό καλό, για το καλό της κοινωνίας μας. Ευτυχώς ακόμα μπορώ να σκέφτομαι και να κοιτάζω ψηλά, χωρίς να είναι παράνομο».
Την ανάρτηση του συνοδεύει και το τραγούδι του Θανάση Παπακωνσταντίνου, «Το σκουλαρίκι», σε ερμηνεία του Γιάννη Χαρούλη. Όπως εξηγεί ο 35χρονος, «ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έγραψε τους στίχους αυτού του τραγουδιού όταν η αστυνομία είχε συνήθειο να πηγαίνει στα Εξάρχεια και να δέρνει όποιον είχε σκουλαρίκι στο αυτί».

 

reporter.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy