«Τέλος» η σεζόν στην Β΄ κατηγορία Βουλγαρίας, πρωταθλήτρια η ΤΣΣΚΑ 1948

Την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας στη Βουλγαρία αποφάσισε την Παρασκευή (15/05) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας (BFU), με την ΤΣΣΚΑ 1948 να παίρνει τον τίτλο και κατ’ επέκταση το «εισιτήριο» για τα «μεγάλα σαλόνια».

Η ΤΣΣΚΑ προηγείτο τρεις βαθμούς της Σεπτέμβρι, ενώ είχε δώσει κι ένα ματς περισσότερο, όταν διακόπηκε η σεζόν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού στα μέσα Μαρτίου. Απέμεναν για τη λήξη του πρωταθλήματος ακόμη 12 αγωνιστικές.

Ο αγώνας των πλέι οφ ανόδου, ανάμεσα στην Σεπτέμβρι και στην -τρίτη της κατάταξης- Μοντάνα, θα διεξαχθεί κανονικά και ο νικητής θα «συνοδεύσει» την ΤΣΣΚΑ στην κορυφαία κατηγορία, όπως αναφέρει η BFU, υπερασπιζόμενη την απόφαση να διακόψει οριστικά τη σεζόν, λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι.

«Η απόφαση αυτή είναι παράλογη, απλά αφήνει έναν άνθρωπο άφωνο» τόνισε ο ιδιοκτήτης της Σεπτέμβρι, Ρούμεν Τσαντούροφ. Πρόσθεσε ακόμη ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να ακολουθήσει τη δικαστική οδό εναντίον της BFU: «Θα τους κυνηγήσω μέχρι τέλους».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy