Συμφωνία για δύο διαδοχικούς αγώνες στο Σίλβερστοουν

Οι υπεύθυνοι της πίστας του Σίλβερστοουν ήρθαν σε συμφωνία με τους ανθρώπους της Φόρμουλα Ένα, προκειμένου το φημισμένο σιρκουί θα φιλοξενήσει δύο γκραν πρι σε διαδοχικά Σαββατοκύριακα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στις 26 Ιουλίου και στις 2 Αυγούστου, ενώ, όπως αναφέρει το “Sky Sports”, το σχετικό συμβόλαιο δεν έχει υπογραφεί ακόμη, ωστόσο αυτό αναμένεται σύντομα.

Το Σίλβερστοουν είχε ήδη επιβεβαιώσει ότι κάθε γκραν πρι, το οποίο θα φιλοξενήσει, θα διεξαχθεί χωρίς θεατές και πως οι αγώνες θα υπόκεινται σε έγκριση από την κυβέρνηση και όλες τις απαιτούμενες συνθήκες ασφαλείας.

«Είμαι ενθουσιασμένος που έχουμε μια κατ’ αρχήν συμφωνία να φιλοξενήσουμε όχι έναν, αλλά δύο αγώνες Φόρμουλα Ένα στο Σίλβερστοουν αυτό το καλοκαίρι» δήλωσε στο “Sky Sports” ο διευθύνων σύμβουλος της πίστας, Στούαρτ Πρινγκλ, και συνέχισε: «Είναι σπουδαία νέα για το Σίλβερστοουν, είναι σπουδαία νέα για το πρωτάθλημα. Φυσικά αυτό υπόκειται αποκλειστικά στην έγκρισή του από την κυβέρνηση και στην κατάσταση σε εθνικό επίπεδο που να επιτρέπει τη διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων χωρίς θεατές. Είναι πολύ σημαντικό να καταστήσω ξεκάθαρη αυτή την προειδοποίηση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της Φόρμουλα Ένα σχεδιάζουν να αρχίσει η σεζόν με δύο «κολλητά» γκραν πρι στην Αυστρία και την πίστα Red Bull Ring στις 5 και 12 Ιουλίου. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που πίστες θα έχουν φιλοξενήσει δύο αγώνες στην ίδια σεζόν.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy