Εκατοντάδες έλεγχοι σε παραλίες στη Λεμεσό- Πόσες καταγγελίες έγιναν

Προσοχή συστήνει η Αστυνομία σε όσους μεταβαίνουν στις παραλίες για κολύμπι, υποδεικνύοντας ότι οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα παραβιάζει τον περί λοιμοκάθαρσης νόμο και θα καταγγέλλεται.
Καθώς διανύουμε το πρώτο Σαββατοκύριακο με καύσωνα, η Αστυνομία Λεμεσού έχει αυξήσει τις περιπολίες της, ιδιαίτερα στην παραλία, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, προσθέτοντας ότι ήδη έγιναν καταγγελίες σε άτομα που δεν περιορίστηκαν στο κολύμπι στη θάλασσα.

Συγκεκριμένα, πρόσθεσε, από τις έξι το πρωί μέχρι το μεσημέρι, σε σύνολο 753 ελέγχων, έγιναν 17 καταγγελίες, 12 από τις οποίες αφορούσαν πολίτες που μετέβησαν στην παραλία και εντοπίστηκαν, είτε να κάνουν ηλιοθεραπεία, είτε να παίζουν κάποιο παιχνίδι στην άμμο, όπως τένις και βόλεϊ.

«Πρώτιστος στόχος της Αστυνομίας είναι να προειδοποιεί τον κόσμο ότι δεν μπορεί να παρακούει το διάταγμα, όπως αυτό έχει δημοσιευθεί και ορίζει τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες στην παραλία», ανέφερε ο κ.Σωτηριάδης, σημειώνοντας πως «εκεί και όπου υπάρχει παράβαση η Αστυνομία θα προχωρεί σε καταγγελίες».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy