Τσέφεριν: «Βιάστηκαν να διακόψουν τη Ligue 1»

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν χαρακτήρισε βιαστική την απόφαση να διακοπεί η Ligue 1 και θεωρεί υπερβολική την απόφαση να μη διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών αγώνες σε γαλλικό έδαφος.

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, αναφέρθηκε στην απόφαση των Γάλλων να διακόψουν οριστικά το πρωτάθλημά τους, λέγοντας πως: «Για την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, το σημαντικό είναι να ξέρουμε ποιος είναι ο πρωταθλητής, ο δεύτερος, ο τρίτος. Η άποψη μου είναι ότι η ακύρωση της σεζόν ήταν πρόωρη, δεν ήταν η ιδανική απόφαση, γιατί έχει αποδειχθεί ότι μπορείς να παίξεις, έστω και με μικρές εξαιρέσεις. Αλλά είναι θέμα της Κυβέρνησης να αποφασίσει».

Ο Τσέφεριν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να απαγορευτεί η διεξαγωγή ενός ευρωπαϊκού αγώνα, όπου συμμετέχει η Παρί Σεν Ζερμέν ή η Λιόν κεκλεισμένων των θυρών. «Δεν βλέπω το λόγο οι γαλλικές αρχές να απαγορεύσουν έναν αγώνα χωρίς θεατές. Θα το δούμε, δεν είναι δική μας ευθύνη».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy