Επιτέλους ποδόσφαιρο! Επιτέλους στοίχημα!

Επαναρχίζει αύριο (16/5)  το πρώτο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μετά από διακοπή περισσότερο από  δύο μήνες έλεος της πανδημίας του κορωνοιού!

Η «μπουντεσλίγκα» λοιπόν θα είναι το πρώτο από τα μεγάλα πρωταθλήματα που θα επιστρέψει στη δράση μετά τη διακοπή λόγω κορονοϊού. Μετά το «πράσινο φως» από την Κυβέρνηση της χώρας για τη διεξαγωγή αγώνων χθες ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής, η οποία θα διεξαχθεί σε τρεις δόσεις.

Εγγραφείτε τώρα στο meridianbet.com.cy και μπορείτε να λάβετε 100% μπόνους στο πρώτο σας δελτιο.

Συγκεκριμένα θα γίνουν έξι αγώνες το Σάββατο, δύο την Κυριακή και ένας την Δευτέρα, με το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Σάλκε να κλέβει την παράσταση.

 Το πρόγραμμα καθορίστηκε ως εξής:

Σάββατο 16 Μαΐου

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Σάλκε (16:30)

Λειψία – Φράιμπουργκ (16:30)

Χόφενχαϊμ – Χέρτα Βερολίνου (16:30)

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Πάντερμπορν (16:30)

Άουγκσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ (16:30)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ (19:30)

Κυριακή 17 Μαΐου

Κολωνία – Μάιντς (16:30)

Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου (18:00)

Δευτέρα 18 Μαΐου

Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερ Λεβερκούζεν (21:30)

 

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboPayout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy