Ματσάρα στην Λευκορωσία

Τα 5 ματς αήττητη έφτασε η Ζοντίνο που συνεχίζει να έχει πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας. Έχει σταθεροποιηθεί στην τρίτη θέση, έχει 15 βαθμούς και η πορεία της είναι σίγουρα εντυπωσιακή. Είναι μια ομάδα που από την αρχή της σεζόν είχε σταθερή πορεία και δεν έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Η Γκοροντέγια είναι τέτοια ομάδα, δεν έχει σταθερή πορεία και έτσι είναι χαμηλά στην βαθμολογία. Έμεινε στο 1-1 με την Μινσκ και έφτασε τους 11 βαθμούς. Η Ζοντίνο είναι το φαβορί για την νίκη στην αναμέτρηση και μπορεί να κάνει νικηφόρο το απόγευμα της και να εδραιωθεί για τα καλά στην πρώτη τριάδα. Ζοντίνο για τον άσο λοιπόν.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 50 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy