Η FIFPRO για την διακοπή του πρωταθλήματος

Η FIFPRO εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρεται στην απόφαση της ΚΟΠ για διακοπή του πρωταθλήματος, εκφράζοντας την αντίθεση της.

Παράλληλα τονίζει ότι σε συνεργασία με τον ΠΑΣΠ, θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα των παικτών όσον αφορά τις συμβατικές τους υποχρεώσεις.

Η ανακοίνωση:

«Η FIFPRO εκπλήσσεται από την απόφαση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου να ακυρώσει το υπόλοιπο πρωτάθλημα μετά την άδεια της κυβέρνησης για επανεκκίνηση των αγώνων.

Η απόφαση κινδυνεύει να επηρεάσει τη διαβίωση εκατοντάδων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών σε μια εποχή που οι υπάλληλοι σε πολλούς άλλους τομείς στην Κύπρο επιστρέφουν στη δουλειά μετά από μείωση των περιπτώσεων κορωναϊού.

Επιπλέον, η απόφαση της κυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου λαμβάνει χώρα 10 ημέρες πριν από την προθεσμία της UEFA στα εγχώρια πρωταθλήματα για να κοινοποιήσουν σχέδια επανεκκίνησης.

Η FIFPRO υποστηρίζει την εγχώρια ένωση παικτών, PASP, η οποία δεσμεύεται να προστατεύει τα προς το ζην των παικτών εάν επηρεάζονται αρνητικά από αυτή την πρόωρη απόφαση.

Μαζί με το PASP, θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα των παικτών όσο αφορά τις συμβατικές τους υποχρεώσεις».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy