Δίπλα στους μικρούς ήρωες του νησιού μας!

Ως η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αντιλαμβανόμενοι την δυσκολία της εποχής που ζούμε η Meridianbet στεκόμαστε ξανά δίπλα σε διάφορα κοινωνικά σύνολα που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Αντιπροσωπεία της εταιρείας μας παρευρέθηκε χθες στα γραφεία του Ιδρύματος Χριστίνας Α.Αποστόλου για να ενισχύσει μία υπέροχη πρωτοβουλία του ιδρύματος.  Μια πρωτοβουλία που σκοπό έχει να δημιουργήσει ένα καλύτερο περιβάλλον για τα παιδιά που θα νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. Όλα τα έσοδα από την πρωτοβουλία του ιδρύματος θα αξιοποιηθούν για την διαρρύθμιση και την αναβάθμιση της αίθουσας παιχνιδιού της Παιδιατρικής Κλινικής. Αν τα έσοδα καλύψουν αυτές τις ανάγκες το υπόλοιπο ποσό θα αξιοποιηθεί για επιπλέον στήριξη της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Την Πρωτοβουλία συντονίζουν επίσης η ακαδημία ποδοσφαίρου ToP_11 Soccer Academy του πρώην Διεθνή Ποδοσφαιριστή Κούλλη Παύλου και ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών, Γκολ στη Ζωή – Goal in Life.

Τονίζουμε ακόμα μία φορά σε όλο τον κόσμο οπως ενημερωθεί, ευαισθητοποιηθεί και να στηρίξει τον συνάνθρωπό μας. Ο εθελοντισμός κάνει πραγματικά καλό!

* Το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου είναι ένα φιλανθρωπικό Ίδρυμα με πέραν των 2300 εγγεγραμμένων μελών που στόχο έχει την οικονομική βοήθεια παιδιών και νέων με χρόνιες παθήσεις και την οικονομική στήριξη τους στην προσπάθειά τους να προσφέρουν στον εαυτό τους ένα καλύτερο μέλλον καθώς επίσης και άλλες αγαθοεργίες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy