Ναδάλ: «Δύσκολη κατάσταση, μα προχωράμε»

Η ισπανική κυβέρνηση έδωσε τη συγκατάθεση της να ξεκινήσουν οι προπονήσεις στο τένις και ο Ράφα Ναδάλ δεν έχασε ούτε λεπτό και επέστρεψε στις προπονήσεις, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του στη Μαγιόρκα. Ο Ισπανός σούπερ σταρ, κάτοχος 19 Grand Slam τίτλων ξεκίνησε να προπονείται στα γήπεδα της ακαδημίας του μετά από δύο μήνες, λόγω της πανδημίας.

Ο Ναδάλ επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά, αλλά μακριά  από τους μαθητές της ακαδημίας που περνάνε την καραντίνα εντός των εγκαταστάσεων. «Δύσκολη κατάσταση, αλλά προχωράμε», αρκέστηκε να δηλώσει ο Ναδάλ σε δημοσιογράφους, που τον περίμεναν έξω από την ακαδημία του.

Στο μεταξύ ο Ναδάλ, μαζί με τα άλλα δύο μεγάλα αστέρια, του παγκόσμιου τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρότζερ Φέντερερ, ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του Αϊσάμ Ουλ Χακ Κουρέσι για να βοηθήσουν άπορες οικογένειες της πατρίδας του, το Πακιστάν. Ο Κουρέσι, που είχε μεγάλες επιτυχίες στο διπλό, ξεκίνησε μια καμπάνια για την ενίσχυση φτωχών οικογενειών και σε αυτή θα συμμετάσχει η θρυλική τριάδα του παγκόσμιου τένις, προσφέροντας προσωπικά αντικείμενα, που θα τεθούν σε διαδυκτιακό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy