“Βλέπουν το σωματειακό τους συμφέρον, να βολευτούν όλοι”

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο Ανδρέας Μουσκάλλης, επανέλαβε με έντονο τρόπο την θέση του ότι θα πρέπει να ολοκληρωθούν στα γήπεδα οι διοργανώσεις του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Ένα άθλημα όπως το ποδόσφαιρο, λαϊκό, δυνατό, ζωντανό και με ένταση, είναι αδικία να μην συνεχιστεί. Από τη στιγμή που οι επιδημιολόγοι λένε ότι το ρίσκο είναι ελάχιστο. Δεν είναι απαραίτητα τα γυμναστήρια. Όλοι ρίχνουν την μπάλα στον άλλο. Η κυβέρνηση στην ΚΟΠ, ενώ τα σωματεία ευθύς εξαρχής δεν ήθελαν να συνεχιστούν.

Πέραν από την Ανόρθωση και την ΑΕΚ, δεν ήθελαν άλλες ομάδες. Η σιωπή κάποιων σωματείων, είναι άρνηση. Βλέπουν το σωματειακό τους συμφέρον. Να βολευτούν όλοι. Αν δεν δουν το γενικό καλό του ποδοσφαίρου, θα το καταστρέψουν και του χρόνου. Τα σωματεία θα καταστρέψουν το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει μειονέκτημα στο να συνεχίσουν τα σωματεία. Μόνο πλεονεκτήματα θα υπάρχουν. Για το οικονομικά δεν με έπεισαν. Οι χορηγοί παρακολουθούν τη στάση της ομοσπονδίας».

Για τις δικαιολογίες που παρουσιάζουν τα σωματεία: «Γελά και το παρδαλό κατσίκι. Στην Κύπρο, μπορούμε να παίζουμε όλο το χρόνο. Έχουμε εύκολες μετακινήσεις, δεν έχουμε ανάγκη για μετακινήσεις με αεροπλάνο».

 

Για το ότι θα είναι οξύμωρο αν διακοπεί το δικό μας πρωτάθλημα: «Βλέπουμε χώρες που είχαν τεράστια προβλήματα, να ετοιμάζονται για να παίξουν. Δεν θα έχουμε καμία δικαιολογία. Απλώς ψάχνουμε αφορμές και στο τέλος δεν βρίσκουμε.

Αν οι ειδικοί λένε ότι δεν υπάρχει μεγάλο ρίσκο, τότε γιατί να μην παίξουμε;. Για τα πάντα υπάρχει ένα ρίσκο. Υπήρχαν ομάδες που έχασαν 4-5 που είχαν γαστρεντερίτιδα ή γρίπη. Στην αρχή έλεγαν για 8 βδομάδες προετοιμασία. Είναι ντροπή να το λες αυτό. 3-4 βδομάδες κάνεις τη δουλειά σου».

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy