“Αποδεκτό το πρωτόκολλο αν δεν συγκρούεται με τα υπόλοιπα…”

Δηλώσεις στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ έκανε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, και αναφέρθηκε στη σύσκεψη που θα γίνει σήμερα(14/5) στο Προεδρικό.

Ανάμεσα σε άλλα ανέφερε:

«Ο Πρόεδρος και η κυβέρνηση είναι ξεκάθαρη. Δεν υπάρχει περίπτωση να παρέμβει στα του ποδoσφαίρου. Αρμοδιότητα για το συγκεκριμένο θέμα έχει η ΚΟΠ η οποία θα πάρει τις αποφάσεις. Πρέπει να πω ότι τα γενικά πρωτόκολλα έχουν ετοιμαστεί από το Υπουργείο Υγείας και έχουν δοθεί.

Οποιαδήποτε Ομοσπονδία ήθελε να κάνει πιο εξειδικευμένα πρωτόκολλα ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αθλήματος, είναι δικαίωμά της. Εφόσον τα οποιαδήποτε πρωτόκολλα υιοθετούν το βασικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας και προχωρούν σε περαιτέρω εξειδίκευση χωρίς με κανένα τρόπο να παραβαίνουν τις πρόνοιες των διαταγμάτων, κανένα απολύτως πρόβλημα. Εάν όμως συγκρούεται οποιαδήποτε πρόνοια με ημερομηνίες ή πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, δεν είναι αποδεκτό».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy