Έρευνα για την τήρηση του πρωτοκόλλου υγείας στις προπονήσεις!

Μετά την αποκάλυψη ιταλικού Μέσου για την Λάτσιο και την μη τήρηση των προβλεπόμενων στις προπονήσεις, έχοντας βιαστεί να βάλει ποδοσφαιριστές να δουλεύουν μαζί ανά τριάδες, θα πραγματοποιηθεί έρευνα στις ομάδες της Serie A για το πρωτόκολλο υγείας! 

Οι «λατσιάλι» ενδεχομένως και να έχουν κάνει μεγάλη γκάφα, αν αληθεύει το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε το πρωί της Πέμπτης από την Corriere della Sera και έκανε λόγο για παιχνίδια τριών εναντίον τριών, σε απόλυτη αντίθεση με όσα ορίζει το πρωτόκολλο για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Έπειτα από αυτό, αναμένεται να πραγματοποιηθεί έρευνα στις προπονήσεις των ομάδων της Serie A προκειμένου να διαπιστωθεί αν άπαντες τηρούν τα μέτρα και προπονούνται ατομικά, όπως ορίζεται από το σχέδιο αυτή τη στιγμή, μέχρι και τις 18 του μηνός όπου θα επιτραπούν προγράμματα με ποδοσφαιριστές σε γκρουπ συγκεκριμένου αριθμού ατόμων.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy