Το πλάνο για restart στις 7 Ιουνίου και νέο πρωτάθλημα από 6 Σεπτεμβρίου

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει το νέο σχέδιο των στελεχών της Superleague για έναρξη των play offs και των play out στις 7 Ιουνίου, λήξη της σεζόν στο τέλος Ιουλίου, μίνι διακοπές των παικτών και έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 4 Σεπτεμβρίου.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr το πλάνο των στελεχών της Superleague είναι το εξής: α) επανεκκίνηση των play offs από τις 7 Ιουνίου, δηλαδή περιθώριο τριών επιπλέον εβδομάδων για προπονήσεις β) λήξη της σεζόν μαζί με ημιτελικούς και τελικό Κυπέλλου στο τέλος Ιουλίου γ) ολιγοήμερες διακοπές (15 ημερών) για τους παίκτες των περισσότερων ομάδων δ) έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 6 Σεπτεμβρίου.

Αυτό είναι το τωρινό πλάνο, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και το ΔΣ της Superleague με τηλεδιάσκεψη την προσεχή Δευτέρα προκειμένου να επικυρωθεί από τη Λίγκα. Σημειώνεται ότι ήδη η Superleague έχει κάνει αίτημα για εκκίνηση των ομαδικών προπονήσεων και το πράσινο φως αναμένεται να δοθεί την επόμενη εβδομάδα.

gazzetta.gr

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy