Καυστική ανακοίνωση ΣΥΦΑΕΛ

Mε ανακοίνωσή τους, οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ αναφέρονται στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά:

Θα παίξουν – δεν θα παίξουν, με ξένους – χωρίς ξένους, θα αυξηθούν – δεν θα αυξηθούν, με αποδυτήρια – χωρίς αποδυτήρια, με αγαπάει – δεν μ’ αγαπάει.

Αυτό είναι το θέατρο που παρακολουθούμε μέσα στα τόσα κοινωνικά προβλήματα τις τελευταίες εβδομάδες. Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως για όλους τους ρομαντικούς του ποδοσφαίρου, το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι κλειστό από το 2014 και όσο εσείς […] βρίσκεστε εκεί άσπρη μέρα δεν θα δει για αυτό είτε επαναρχίσει είτε όχι δεν υπάρχει διαφορά.

Το πιο γελοίο της όλης ιστορίας είναι η απόφαση της «κυβέρνησης» να ρίξει την μπάλα για να αποφασίσουν σε αυτούς που πριν λίγους μήνες κατηγόρησε ανοικτά πως έχουν κάνει το ποδόσφαιρο «στάβλο του Αυγεία» , σε μια προσπάθεια να βγει από το αδιέξοδο που την έχουν οδηγήσει τα αντικρουόμενα συμφέροντα των ποδοσφαιρικών της παραρτημάτων στις διάφορες επαρχίες και να μην δημιουργηθούν τριβές μεταξύ του κόμματος και των ψηφοφόρων – φιλάθλων. Έρχονται και βουλευτικές βλέπετε και στο μαντρί πρέπει να βρίσκονται όλοι.

Αυτός είναι και ο λόγος που θυμήθηκαν τώρα να αφήσουν τους δήθεν «αρμόδιους» του ποδοσφαίρου να αποφασίσουν όπως γίνεται σε ευνοούμενα κράτη (εδώ γελάμε). Όταν δικτατορικά εφαρμόζατε τρομονόμους και κάρτες δεν είδαμε να ακούσατε κανένα όμως.

Το κυπριακό ποδόσφαιρο πέθανε το 2014, τώρα του κάνετε μνημόσυνα.

13.05.2010 – 13.05.2020 ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΙΚΡΕ ΠΑΛΑΛΑ ΑΡΧΗΓΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy