“Είναι φανταστικό που ξεκινάει η Bundesliga”

Χαρούμενος για την επανεκκίνηση της Bundesliga, εμφανίστηκε ο Νορβηγός επιθετικός της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ: «Ήταν υπέροχο που άκουσα τα νέα για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, είναι φανταστικό που έχουμε πάλι την ελευθερία να παίξουμε», τόνισε  στο Sky Sport ο Χάαλαντ, που έφτασε στην Ντόρτμουντ τον Ιανουάριο από την Σάλτσμπουργκ.

«Προφανώς η ομαδική προπόνηση είναι σημαντική για την εργασία στο αθλητικό μέρος και για την τεχνική αλλά είναι επίσης σημαντικά για τη διατήρηση της σχέσης με τους συμπαίκτες σου. Ωστόσο, έχω προπονηθεί πολλή και στο σπίτι μου τους τελευταίους μήνες, οπότε μην ανησυχείτε: Είμαι σε φόρμα. » Έχει πετύχει 12 γκολ σε 11 παιχνίδια: «Χωρίς αμφιβολία ξεκίνησα καλά εδώ στο Ντόρτμουντ, επικεντρώνομαι στη δουλειά για βελτίωση κάθε μέρα, βλέπω ότι με τη φροντίδα των λεπτομερειών που μαθαίνω όλο και περισσότερο, προσπαθώ να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.»

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy