F1: Η σεζόν μπορεί να τελειώσει τον Ιανουάριο

Οι διοργανωτές του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Φόρμουλα Ένα προσανατολίζονται στην έναρξη της σεζόν στις αρχές Ιουλίου, με την διεξαγωγή δύο διαδοχικών Γκραν Πρι στην Αυστρία. Στον υπάρχοντα σχεδιασμό, προβλέπεται ότι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς θα διεξαχθεί στις 13 Δεκεμβρίου στο Αμπου Ντάμπι, ενώ συνολικά θα γίνουν 15 Γκραν Πρι.

Ωστόσο, ο «ισχυρός άνδρας» της Φόρμουλα Ένα, Τσέις Κάρεϊ, δεν αποκλείει να υπάρξει μία μικρή παράταση για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος: «Προς το παρόν, θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν τον Δεκέμβριο, λίγο αργότερα από ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί. Αλλά αξιολογούμε ότι είναι εφικτό να γίνει και τον Ιανουάριο του 2021. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε. Μπορούμε να το κάνουμε. Προφανώς θα κάναμε ένα διάλειμμα κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών, αλλά ένα Γκραν Πρι τον Ιανουάριο του 2021 είναι πιθανό να διεξαχθεί. Εργαζόμαστε γι’ αυτό με τους χορηγούς και τους διαφημιζόμενους. Δεν είναι αυτό που θέλουμε, αλλά το σκεφτόμαστε».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy