Η Cytavision για τα συμβόλαια και τις επιπτώσεις

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της CytavisionΛευτέρης Χρίστου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η τηλεοπτική πλατφόρμα αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς με τα δεδομένα που είχαμε ενώπιον μας, έχουν σταματήσει όλα τα πρωταθλήματα, όλα τα αθλήματα που φιλοξενούμε στη Cytavision και αναγκαστικά έχουμε ένα… κουτσουρεμένο προϊόν. Έχουμε προσπαθήσει με όλους μας τους συνεργάτες, να μετριάσουμε όσο γίνεται αυτή την απώλεια, προβάλλοντας σημαντικούς ιστορικούς αγώνες. Έτσι οι πελάτες μας έχουν να δουν διαφορετικές διοργανώσεις από το παρελθόν, μέχρι να επιστρέψουμε πλήρως στην δράση», ανέφερε αρχικά ενώ για την τιμολόγηση πρόσθεσε:

«Η τιμολόγηση δεν έχει διαφοροποιηθεί, όμως υπάρχει η επιλογή να αλλάξουν πακέτο και αυτό είναι σημαντικό για τους χώρους δημόσιας προβολής. Υπάρχει και η δυνατότητα για μια προσωρινή διακοπή, ώστε να μη διακόπτουμε εντελώς τη διαδικασία, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι με όλο τον εξοπλισμό που χρειάζονται να επιστρέψουν στο full pack με την επιστροφή στην δράση. Κάνουμε πολύ έντονη προσπάθεια για να καλύψουμε όσο γίνεται την δράση που… απουσιάζει. Κάποιοι βρίσκουν ενδιαφέρον και αυτό που προσπαθούμε να προβάλλουμε, και επιλέγουν να παρακολουθούν αυτούς τους αγώνες».

Για τις συμβατικές υποχρεώσεις προς τις ομάδες:«Υπάρχουν συμβόλαια σε κάθε περίπτωση που τηρούνται. Αντιλαμβάνεστε, ότι αν δεν μπορούμε να έχουμε το προϊόν είναι λογικό να αναπροσαρμόζονται ανάλογα και οι πρόνοιες του συμβολαίου».

Για το αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα: «Όταν έχουμε ζωντανές μεταδόσεις να προβάλουμε, τότε είναι υποχρέωσή μας να πληρώνουμε τις συμβατικές υποχρεώσεις».

Για το αν θα αντιδράσουν οι πλατφόρμες σε περίπτωση που αλλάξει η μορφή του πρωταθλήματος: «Δεν θέλω να σχολιάσω σενάρια που κυκλοφορούν. Οι αρμόδιοι θα λάβουν υπόψη τους όλες τις παραμέτρους που πρέπει να ληφθούν και θα πάρουν τις αποφάσεις τους. Η Cyta θα σεβαστεί τις αποφάσεις και θα προσαρμοστεί. Είμαι σίγουρος ότι το πρόστιμο μέλημα είναι η διασφάλιση της υγείας των παικτών και των θεατών στα γήπεδα. Νομίζω ότι οφείλουμε να τηρήσουμε αυτή την απόφαση που θα ληφθεί».

Για το αν γίνεται συμφωνία για αγωνιστική περίοδο ή για αριθμό αγώνων: «Η συμφωνία που γίνεται καλύπτει την αγωνιστική περίοδο. Εξαρτάται φυσικά και από την περίπτωση. Μπορεί να είναι και συνδυασμός αυτών των πραγμάτων».

Για το αν μπορεί να έχουμε ένα κοινό πακέτο: «Έχουν γίνει κατά καιρούς προσπάθειες, δεν υπήρξε κατορθωτό να έχουμε κάποια συμφωνία. Είναι προσπάθειες που δεν έχουν καρποφορήσει, δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο ενώπιον μας».

Για το θέμα του ανταγωνισμού στο τηλεοπτικό ποδοσφαιρικό πακέτο: «Ο ανταγωνισμός ήταν αρκετά έντονος και νομίζω θα συνεχίσει να είναι έντονος. Ο καθένας επιλέγει την τηλεοπτική πλατφόρμα με τις αποφάσεις του, με το τι παρείχε ο καθένας. Εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το γεγονός ότι μεγάλη πλειοψηφία των πελατών μας εξακολουθεί να μας εμπιστεύεται. Προσπαθούμε ακόμη και τώρα να διατηρήσουμε την ποιότητα που έχουμε. Ο ανταγωνισμός είναι υγιές φαινόμενο».

Για το αν θα αυξηθούν οι συνδρομές με τι νέα τάξη πραγμάτων: «Αυτό θα έχει καλά και κακά. Από τη μία δεν έχει την επιλογή ο ποδοσφαιρόφιλος να πάει στο γήπεδο, όμως δεν πρέπει να ξεχνούμε την ανάγκη του κόσμου να δει ένα αγώνα σε μία καφετέρια σε μία μπυραρία και αυτό θέλω να πω. Μπαίνει και εκεί περιορισμός και θα έχει επιπτώσεις αρνητικές για τις πλατφόρμες».

Για το ότι πριν την διακοπή, είχε αποφασιστεί οι αγώνες να είναι σε ανοικτή ζώνη, αν θα ισχύσει σε περίπτωση επανέναρξης: «Θα πρέπει να εξεταστεί εκ νέου. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, μας ενδιαφέρουν οι εξελίξεις, έτσι ώστε να μπορέσουμε και εμείς όταν παρθούν οι αποφάσεις από όλες τις διοργανώσεις που φιλοξενούμε να προγραμματίσουμε τα επόμενά μας βήματα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy