Το ευχαριστώ και οι ευχές του Υπ. Υγείας προς τους νοσηλευτές

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Αδελφών Νοσοκόμων, ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου ευχαρίστησε και έστειλε τις ευχές σε όλους τους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες αλλά και σε όλο το ιατρικό προσωπικό για τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν ενάντια στον κορωνοϊό.

Ο Υπουργός σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

«Με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας Αδελφών Νοσοκόμων που γιορτάζεται σήμερα στέλνουμε για άλλη μια φορά θερμό χαιρετισμό και ευχές στους νοσηλευτές, τις νοσηλεύτριες και τις μαίες μας.

Φέτος η γιορτή αυτή συνέπεσε να τιμάται με τους νοσηλευτές, τις νοσηλεύτριες και τις μαίες μας να δίνουν τιτάνιο αγώνα στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας μαζί με το υπόλοιπο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό.

Αναγνωρίζουμε και τιμούμε την συνεισφορά τους στη διασφάλιση του αναφαίρετου δικαιώματος στην υγεία για όλο τον πληθυσμό.

Από τα βάθη της καρδιάς μας ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την ανεκτίμητη προσφορά τους γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά πως χωρίς αυτούς δεν θα τα καταφέρουμε.»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy