Την ευγνωμοσύνη του εξέφρασε προς τους νοσηλευτές ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μήνυμα για την παγκόσμια μέρα νοσηλευτών

Την ευγνωμοσύνη του προς όλους τους νοσηλευτές για τον αγώνα που δίνουν κατά του κορωνοϊού εξέφρασε με γραπτή του δήλωση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με αφορμή τη σημερινή(12/5) Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών.

Αυτούσια η δήλωση:

«Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών, θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη της Πολιτείας, αλλά και του ιδίου προσωπικά προς όλους τους νοσηλευτές, τις νοσηλεύτριες, τις μαίες, για την πολύτιμη συνεισφορά τους μέσα από τον αγώνα, τις θυσίες και την αγάπη τους στην προστασία της υγείας όλων μας.

Φέτος τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών με τη χώρα μας, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο να δίνει τη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19. Τιμούμε και ευχαριστούμε το νοσηλευτικό προσωπικό που χάρη στην αυταπάρνηση του βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για τη διασφάλιση της υγείας, κάνοντας την πατρίδα μας περήφανη για τη μέχρι σήμερα επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους μαζί να εργαζόμαστε για ακόμη καλύτερες συνθήκες εργασίας για το νοσηλευτικό μας προσωπικό και για ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας που θα προσφέρει σε όλους τους πολίτες τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που τους αξίζουν.»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy