Τα δεδομένα με τους μισθούς των ποδοσφαιριστών στον Απόλλωνα

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας στον Απόλλωνα πάνε για δεύτερο γύρο συζητήσεων για το κομμάτι της μισθοδοσίας των ποδοσφαιριστών. Σε μια πρώτη συζήτηση που έγινε οι ποδοσφαιριστές ήταν αρνητικοί σε μείωση μισθών λίγο πάνω από το 20%, για τους εναπομείναντες μήνες, που ισοδυναμεί με λίγο πάνω από 7% στο συνολικό χρονικό συμβόλαιο και πλέον αναμένεται η νέα προσπάθεια από τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη που αναμένει κι αυτός την απόφαση που θα κρίνει το μέλλον του πρωταθλήματος την Παρασκευή(15/5).

Επίσης σε περίπτωση που έχουμε επανέναρξη του πρωταθλήματος και ο Απόλλωνας κατακτήσει τίτλο τότε η αποκοπή να είναι 3% στο συνολικό συμβόλαιο της χρονιάς.

Όπως οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης θα υπάρξουν νέες συζητήσεις εντός των επόμενων ημερών με σκοπό να βρεθεί η “χρυσή τομή” που θα φέρει και τις δύο πλευρές, διοίκηση και ποδοσφαιριστές να είναι ευχαριστημένοι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy