Παρασκευή το νέο σχέδιο για επανέναρξη της Premier League

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς, θα επανέλθει την Παρασκευή με νέο σχέδιο, μετά την ομόφωνη άρνηση και των 20 ομάδων του αγγλικού πρωταθλήματος, να συνεχιστεί η χρονιά σε ουδέτερα γήπεδα.

Παρά την έγκριση της κυβέρνησης για επανέναρξη των ομαδικών αθλημάτων από την 1η Ιουνίου, οι σύλλογοι είναι κάθετα αντίθετοι στη χρήση οκτώ συγκεκριμένων γηπέδων για να διεξαχθούν οι τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν, ώστε να είναι πιο εύκολη η επιτήρηση από τις υπηρεσίες υγείας της χώρας.

Ο Μάστερς θα έχει την Τετάρτη συνάντηση με κλιμάκιο του υπουργείου υγείας της Αγγλίας, ώστε να υπάρξει μια εναλλακτική πρόταση, ώστε να καμφθούν οι αντιρρήσεις των ομάδων.

Η Premier League τέθηκε σε αναστολή από τις 13 Μαρτίου λόγω της πανδημίας του Covid-19 και συνολικά θα διεξαχθούν 92 αγώνες!

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε πως από την 1η Ιουνίου θα μπορούν να διεξαχθούν αθλήματα κι έτσι το ποδόσφαιρο και η Premier League ετοιμάζεται ξανά για σέντρα στις 12 Ιουνίου. Εκτός ποδοσφαίρου, δεν θα διεξαχθεί κρίκετ στην Αγγλία και την Ουαλία έως την 1η Ιουλίου τουλάχιστον. Οι βρετανικές ιπποδρομίες θα ξαναρχίσουν πίσω από κλειστές πόρτες αργότερα αυτόν τον μήνα, ενώ το πρωτάθλημα ράγκμπι στοχεύει στην επανέναρξη στις αρχές Ιουλίου, ενώ απομένουν εννέα αγωνιστικές.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy