Οίκος ανοχής λειτουργούσε κανονικά με πίσω… πόρτα

Ο οίκος ανοχής λειτουργούσε κρυφά με τηλεφωνικά ραντεβού και με είσοδο από την πίσω πόρτα.

Η ιδιοκτήτρια και μια εργαζόμενη λειτουργούσαν την επιχείρηση στην περιοχή της Αμαλιάδας κανονίζοντας μέσω τηλεφώνου τα ραντεβού και μπαίνοντας οι πελάτες από την πίσω πόρτα… Έτσι η πελατεία έφτανε στο χώρο, κατόπιν συνεννόησης, όπως αναφέρει το ilialive.gr.

Αυτό το είδος των επιχειρήσεων δεν επιτρέπεται να λειτουργεί αυτή την περίοδο της εφαρμογής των μέτρων για την προστασία από την εξάπλωση του κορoνοϊού, όμως η ιδιοκτήτρια είχε βρει τον τρόπο να βγαίνει το μεροκάματο

Αστυνομικός που επικοινώνησε τηλεφωνικά με την υπεύθυνη, έκλεισε ραντεβού και επισκέφθηκε τον οίκο ανοχής…

Μετά ήλθαν τα πρόστιμα και οι συλλήψεις, αφού πριν προχωρήσει στα «δέοντα» με την ιερόδουλη, αποκάλυψε την ταυτότητά του. Πρώτα είχε φροντίσει να διαπιστώσει πως η επιχείρηση λειτουργεί κανονικά παρά τις απαγορεύσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, «… συνελήφθησαν,  χθες το πρωί, σε περιοχής της Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλίδας, δύο γυναίκες και πιο συγκεκριμένα μια ημεδαπή ως υπεύθυνη οίκου ανοχής και  μια αλλοδαπή ιερόδουλη, διότι λειτουργούσαν και εργάζονταν στον οίκο ανοχής κατά παράβαση των μέτρων που ισχύουν για την λειτουργία καταστημάτων και επιχειρήσεων, στο πλαίσιο πρόληψης ασθενειών».

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy