Ανατίναξαν αρτοποιείο στην Πύλα

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στην είσοδο αρτοποιείου στην Πύλα, ιδιοκτησίας Τ/κ, και από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο υποστατικό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 02.55 σήμερα άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο αρτοποιείου που βρίσκεται στην Πύλα.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ και του ΟΠΕ Λάρνακας και από έρευνες που διενήργησαν διεφάνη ότι από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην προθήκη και την είσοδο του αρτοποιείου.

Η σκηνή εξετάστηκε από πυροτεχνουργούς της Αστυνομίας και μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και από έρευνες διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφείλεται σε τοποθέτηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού και πυροδοτήθηκε με βραδύκαυστο πυραγωγό σχοινί.

Από την έκρηξη δεν τραυματίστηκε οποιοσδήποτε αφού τη συγκεκριμένη ώρα το αρτοποιείο ήταν κλειστό, ενώ οι υλικές ζημιές στο κτίριο δεν έχουν ακόμα υπολογιστεί.

Η επιχείρηση ανήκει σε Τουρκοκύπριο ο οποίος προς το παρόν, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν συνεργάζεται για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις σε συνεργασία με τα Ηνωμένα Εθνη.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy