La Liga: “Θα υπάρχουν αγώνες καθημερινά!”

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής της πρώτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος, Χαβιέρ Τέμπας, ανέφερε πως με την επανεκκίνηση της LaLiga, δεν θα υπάρξει ούτε μέρα δίχως αγώνες!

Όπως και στην Premier League, έτσι και στην Ισπανία θέλουν το πρωτάθλημα να είναι σε θέση να ξαναμπεί σε κανονική τροχιά από τις 12 Ιουνίου, με πλάνο που θα περιλαμβάνει ακριβείς ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων και την ολοκλήρωση της σεζόν εγκαίρως ώστε να προγραμματιστεί αμέσως η επόμενη αγωνιστική περίοδος.

«Θα υπάρχουν αγώνες καθημερινά. Από την πρώτη μέρα μέχρι και την τελευταία ώστε να τελειώσει το πρωτάθλημα. Αν όλοι τηρήσουμε τους κανόνες και τα μέτρα προστασίας και υγιεινής τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα θεωρώ. Είναι λογικό αυτή τη στιγμή να μην γνωρίζουμε ακριβώς πότε μπορούμε να ξεκινήσουμε δεδομένου πως ο ιος είναι ακόμα εκεί έξω και μπορεί να υπάρξουν προβλήματα.

Ωστόσο, αν καταφέρουμε να παίξουμε από τις 12 Ιουνίου και μετά, τότε μας κάνει. Δεν θα υπάρχουν οπαδοί στα γήπεδα και σκεφτόμαστε τρόπους για να το απολαμβάνει ο κόσμος από το σπίτι με τις ενέργειες που θα κάνουμε» ήταν τα λόγια του Τέμπας.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy