Ποδοσφαιριστής με συμπτώματα κορονοϊού στη Λευκορωσία

O γενικός διευθυντής της FC Μινσκ, Ίγκορ Σλόιντο επιβεβαίωσε πως ποδοσφαιριστής του συλλόγου εμφάνισε συμπτώματα κορονοϊού!

Κάποτε θα συνέβαινε και αυτό. Το μοναδικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη που δεν διεκόπη ούτε μια μέρα είναι της Λευκορωσίας, στο οποίο έχουν συμπληρωθεί αισίως οχτώ αγωνιστικές, την στιγμή που τα κρούσματα έφτασαν τα 23.906 ενώ 135 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

Όπως τόνισε ο γενικός διευθυντής της FC Μινσκ, Ίγκορ Σλόιντο υπάρχουν ενδείξεις πως ποδοσφαιριστής του συλλόγου έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό. Μάλιστα, έμεινε εκτός αποστολής από το ματς με την Γκορόντεγια.

«Δυστυχώς ένας από τους ποδοσφαιριστές μας έχει εμφανίσει συμπτώματα κορονοϊού. Η κατάσταση του είναι ελεγχόμενη, αλλά υπάρχουν τα συμπτώματα. Περιμένουμε τα αποτελέσματα του τεστ. Μέχρι να συμβεί αυτό ακυρώνονται όλες οι προπονήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο παράγοντας του συλλόγου από την Λευκορωσία.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy