Οι τυχεροί φοιτητές της καραντίνας: Από τα ξενοδοχεία του εγκλεισμού, διαμονή στο Άνασσα

Τυχεροί αποδεικνύονται οι φοιτητές που περνούν το 14ημερο του εγκλεισμού τους στο ξενοδοχείο ΑΛΟΗ στην Κάτω Πάφο. Πέραν των συνηθισμένων σε όλες αυτές τις περιπτώσεις διοργανώσεων μουσικών και άλλων εκδηλώσεων για να καταστεί ευκολότερη η διαβίωση στους χώρους της καραντίνας, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του εν λόγω ξενοδοχείου, ο Όμιλος Thanos Hotels, μερίμνησε και για κληρώσεις… άλλου επιπέδου για τους φοιτητές που φιλοξενούνται τις μέρες αυτές στο ΑΛΟΗ.

Ειδικότερα, έχουν πραγματοποιηθεί διαγωνισμοί με κληρώσεις για δωρεάν διανυκτερεύσεις στα υπερπολυτελή ξενοδοχεία της Thanos Hotels, όπως η κορωνίδα των κυπριακών ξενοδοχειακών μονάδων, Άνασσα, στην περιοχή του Ακάμα, αλλά και τα πεντάστερα Annabelle και Almyra, στην παραλιακή λεωφόρο Κάτω Πάφου.

Οι τυχεροί φοιτητές που κέρδισαν στις σχετικές κληρώσεις θα απολαύσουν από μία διανυκτέρευση σε κάθε ξενοδοχείο που περιλαμβανόταν ανά κλήρωση, όταν τα ξενοδοχεία επαναλειτουργήσουν μετά την σημερινή κατάσταση.

Το πολύ ελκυστικό δώρο που υπήρχε σε κάθε μια από τις σχετικές εκδηλώσεις που διοργανώνονταν προκάλεσε ενθουσιασμό μεταξύ των παιδιών που περνούν την καραντίνα στο ΑΛΟΗ, καθιστώντας την διαμονή τους εκεί ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, σε συνδυασμό με τις άλλες εκδηλώσεις που απολαμβάνουν.

pafosnet.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy