“Να περιμένουμε καλύτερα για να δούμε και επίσημα τι θα γίνει με την άνοδο μας στην Α΄κατηγορία”

Ο αρχηγός της Καρμιώτισσας Άλκης Χριστοφή μίλησε στον Super Sport fm 104.0.

Να σε συγχαρούμε για την άνοδο στην α΄ κατηγορία ή να περιμένουμε; «Να περιμένουμε καλύτερα για να δούμε και επίσημα τι θα γίνει. Περιμένουμε κι’ εμείς να δούμε πως θα συνεχίσουμε».

Τι σας είπαν από την διοίκηση; «Εμείς έχουμε καθημερινή επικοινωνία με την διοίκηση και είναι αισιόδοξοι ότι του χρόνου θα παίζουμε στην α΄ κατηγορία».

Πως είδες την απόφαση για διακοπή; «Εμείς σαν ποδοσφαιριστές θέλουμε τα παιχνίδια και τα πρωταθλήματα να παίζονται στο γήπεδο αλλά με αυτή την πρωτοφανή κατάσταση πάνω από όλα είναι η υγεία. Πάρθηκαν οι αποφάσεις, εμείς θα τις σεβαστούμε και θα προχωρήσουμε».

Συνεχίζεται τις προπονήσεις ή σταματήσατε; «Εμείς από την πρώτη μέρα που βγήκε η απόφαση για διακοπή λόγω πανδημίας πήραμε ειδικά προγράμματα και γυμναζόμασταν στο σπίτι. Είναι διαφορετικό στο σε σχέση με το γήπεδο».

Πόσα χρόνια είσαι στην ομάδα: «Είμαι οχτώ χρόνια στην ομάδα».

Εντυπωσιακή πορεία στην φετινή σεζόν από την Καρμιώτισσα: «Από την αρχή ο πρόεδρος μας έθεσε στόχο την άνοδο. Ο προγραμματισμός που έγινε ήταν πολύ καλός, είχαμε μια αλλαγή προπονητή και η αλλαγή αυτή μας έδωσε την ώθηση για το μεγάλο βήμα».

Όλοι είχαν φαβορί τον Ερμή για την πρωτιά αλλά εσείς καταφέρατε και τον προσπεράσατε: «Μετά την αλλαγή προπονητή η ομάδα πείσμωσε και νικήσαμε όλους τους αντιπάλους μας στο πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας θέλαμε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα καθώς ήμασταν πρώτοι και θέλαμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα στο γήπεδο».

Θα έχετε μεγάλη αποχή, είναι τεράστιο πρόβλημα: «Η μεγάλη αποχή είναι τεράστιο πρόβλημα για τους ποδοσφαιριστές. Με αυτή την πανδημία όλοι θα χάσουμε από κάτι αλλά εμείς οφείλουμε να διατηρηθούμε όσο καλύτερα γίνεται. Θα είναι αρκετά δύσκολο αλλά δεν θα τα βάλουμε κάτω, θα δουλέψουμε».

Πως μπορεί να λυθεί αυτό το πρόβλημα; «Δεν είναι εύκολο αλλά με την κατάλληλη δουλειά, προπόνηση του καλοκαιριού, ίσως αρχίσουμε νωρίτερα δεν ξέρω να το καλύψουμε αυτό».

Πως είναι το οικονομικό κομμάτι εκεί στην Καρμιώτισσα; «Εμείς στην Καρμιώτισσα δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα. Οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι μέχρι το σημείο που σταματήσαμε, μέχρι εκεί που δουλέψαμε».

Ποιο είναι το μυστικό για να πετύχει μια ομάδα στην β΄ κατηγορία; «Όταν μια ομάδα δέσει με τον προπονητή και έχει και παίκτες ποιότητας με υγεία στα αποδυτήρια θα τα καταφέρει. Αυτό είναι το μυστικό».

Για τον Χρύση Μιχαήλ και την δουλειά του: «Από την μέρα που ήρθε πέρασε την δική του φιλοσοφία, ήταν ποδοσφαιριστής και γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο. Μας βοήθησε πολύ, η ομάδα πήρε τα πάνω της και στην διακοπή ήμασταν στην 1η θέση».

Ποια η γνώμη σου για την αύξηση των ομάδων; «Πριν από κάποια χρόνια χάσαμε μια άνοδο με την αλλαγή στα πρωταθλήματα και αυτή την φορά φαίνεται ότι η μοίρα μας το ξεπληρώνει».

Έχεις συμβόλαιο με την ομάδα; Ποιος είναι ο στόχος σου; «Στόχος μου είναι να αγωνιστώ με την ομάδα στην α΄ κατηγορία αλλά όλες οι ομάδες περιμένουν την απόφαση την επίσημη για να αρχίσουν προγραμματισμό».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy