Ανακοίνωση Δήμου Λεμεσού για τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις 2020

Με δελτίο Τύπου ο δήμος Λεμεσού ανακοινώνει ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της πανδημίας, ο προγραμματισμός των καλοκαιρινών εκδηλώσεων 2020 αναδιαμορφώνεται ως εξής, σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα δεδομένα της πανδημίας:

  1. Όλες οι εκδηλώσεις για τη Γιορτή του Κατακλυσμού ακυρώνονται
  2. Το Ευρωμεσογειακό Φεστιβάλ Λαϊκών Χορών μετατίθεται χρονικά και θα πραγματοποιηθεί περί τα τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου 2020.
  3. Η διοργάνωση των «Μεγάλων Μπαλέτων», μετατίθεται χρονικά και θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.
  4. Η Γιορτή του Κρασιού θα πραγματοποιηθεί κανονικά σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σημειώνεται ότι με βάση τα περιοριστικά μέτρα που ανακοίνωσε πρόσφατα η κυβέρνηση, οι υποδομές πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου θα επαναλειτουργήσουν ως εξής:

  1. Το Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας» από τις 9 Ιουνίου
  2. Τα υπαίθρια θεατράκια στο Παραθαλάσσιο Πολυλειτουργικό Πάρκο, στο Πάρκο Αριστείδη Κουδουνάρη και στο Πάρκο της οδού Φιλελλήνων από τις 9 Ιουνίου
  3. Το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο από τις 14 Ιουλίου
  4. Το Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης» από τις 14 Ιουλίου
  5. Το Δημοτικό Κέντρο Τεχνών-Αποθήκες Παπαδάκη από τις 14 Ιουλίου
  6. Το Θέατρο της Β’ Δημοτικής Αγοράς από τις 14 Ιουλίου

Σημειώνεται ότι σε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται θα ισχύουν οι κανονισμοί και τα μέτρα που θα ανακοινωθούν από τα αρμόδια Υπουργεία.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy