Ο καθένας στην έδρα του για να συνεχίσει η Premier League

Καθολική είναι η εναντίωση των 20 ομάδων στο σενάριο να συνεχιστεί η Premier League σε ουδέτερα γήπεδα, με τον επικεφαλής, Ρίτσαρντ Μάστερς να απευθύνεται στην κυβέρνηση για να τη πείσουν με ανανεωμένο σχέδιο.
Νέα εμπόδια παρουσιάζονται στο «Project Restart» της Premier League, με τις 20 ομάδες να συσπειρώνονται γύρω από το ζήτημα των ουδέτερων γηπέδων στη συνέχεια της σεζόν.
Παρά την έγκριση της κυβέρνησης για επανέναρξη των ομαδικών αθλημάτων από την 1η Ιουνίου, οι σύλλογοι ανατρέπουν τις λεπτομέρειες του πλάνου επιστροφής στη δράση, το οποίο προϋπέθετε τη χρήση οκτώ συγκεκριμένων γηπέδων για να διεξαχθούν οι εναπομείνασες αγωνιστικές, προκειμένου να είναι πιο πρακτική η επιτήρηση από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
Ωστόσο, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, εκτός από τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία και ήταν έτσι κι αλλιώς αντίθετες, καμία από τις 20 δεν αντιμετωπίζει θετικά το να παίξει όλους τους αγώνες μακριά από τη φυσική της έδρα, έστω και χωρίς κόσμο στα γήπεδα.
Ο επικεφαλής της Λίγκας, Ρίτσαρντ Μάστερς, έχει αποφασίσει να συνεργαστεί εκ νέου με τα στελέχη της Κυβέρνησης, με σκοπό να παρουσιάσει νέο σχέδιο που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις μεγάλων και μικρών του πρωταθλήματος.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy