Ομαδικές προπονήσεις στη Serie A από τις 18/05

Το «πράσινο φως» δόθηκε από την κυβέρνηση της Ιταλίας και οι ομάδες της Serie A θα επαναρχίσουν προπονήσεις στις 18 Μαΐου, στο πλαίσιο των σχεδίων που γίνονται έτσι ώστε να επαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Στις ομάδες επετράπη να ξεκινήσουν προπονήσεις από την περασμένη Δευτέρα, αλλά μόνο σε ατομικό επίπεδο και σεβόμενες τους κανόνες της κοινωνικής απόστασης. Η κυβέρνηση έκανε γνωστό ότι η τεχνο-επιστημονική της επιτροπή είχε πραγματοποιήσει μία στενή εξέταση του πρωτοκόλλου, που σχεδιάζει να εφαρμόσει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας (FIGC), για να διασφαλίσει ότι οι προπονήσεις μπορούν να διεξάγονται με ασφάλεια.

«Οι ενδείξεις της επιτροπής, οι οποίες πρέπει να θεωρηθούν αυστηρές και δεσμευτικές, θα σταλούν στην FIGC, για τις απαραίτητες προσαρμογές στο πρωτόκολλο, έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η ασφαλής επιστροφή της κάθε ομάδας στις προπονήσεις από τις 18 Μαΐου» αναφέρει η ανακοίνωση της κυβέρνησης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy