Να προστατεύσουμε όσα με θυσίες πετύχαμε

Με δελτίο Τύπου ο Δήμος Λεμεσού κάνει έκκληση προς τους δημότες για αυτοσυγκράτηση όλων, έτσι ώστε να μην καταστρέψουμε ότι με κόπο πετύχαμε αυτές τις μέρες.

Αναλυτικά:

Τους τελευταίους δύο μήνες όλοι μας κάναμε μια πρωτόγνωρη προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε τον COVID-19, αυτό τον αόρατο, αλλά θανατηφόρο εχθρό. Κάναμε μεγάλες θυσίες, μείναμε μακριά από αγαπημένα πρόσωπα, στερηθήκαμε αγαπημένες συνήθειες, αλλά μείναμε σταθεροί, σοβαροί και πειθαρχημένοι. Για το καλό μας, για το καλό των οικογενειών μας και των φίλων μας.

Ως αποτέλεσμα της συλλογικής αυτής προσπάθειας, τα αποτελέσματα της εξάπλωσης της πανδημίας μέχρι σήμερα στην πόλη μας είναι αισιόδοξα και δικαιολογημένα όλοι νιώθουμε  μεγάλη ικανοποίηση και περηφάνια. Αξίζουν τα εύσημα στους πολίτες της Λεμεσού οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία εφάρμοσαν και εφαρμόζουν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας απέναντι στη πανδημία.

Δυστυχώς όμως τα τελευταία 24ώρα παρατηρήθηκαν φαινόμενα χαλάρωσης από μια μικρή μερίδα συμπολιτών μας, οι οποίοι θέτουν σε κίνδυνο όλα όσα με κόπο πετύχαμε.  Απευθύνουμε έκκληση σε όλους να σεβαστούν τη συλλογική προσπάθεια και να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Όλοι μας πρέπει να συμβάλουμε θετικά στην πορεία εξόδου από την πανδημία, μια πορεία που είναι εξαιρετικά κρίσιμης σημασίας για τον τόπο μας.

Ως Δήμος, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων μας, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα συμμόρφωσης προς τις οδηγίες και τους κανόνες που έθεσε η Πολιτεία και βρισκόμαστε σε συνεχή συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές.

Συνεχίζουμε πειθαρχημένα, μένουμε ασφαλείς και θα τα καταφέρουμε!

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy