Καταδίωξη με πυροβολισμούς, χειροπέδες σε 21χρονο

Υπό κράτηση τέθηκε 21χρονος για παράνομη κατοχή επιθετικού οργάνου, μαχαιροφορία, παράνομη κατοχή εκτοξευτή ηλεκτρικής ενέργειας, οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς άδεια και χωρίς ασφάλεια, αμελή και επικίνδυνη οδήγηση και παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία,21χρονος Ε/κ εντοπίστηκε με το όχημα του στην περιοχή του χωριού Τάλας από μέλη της ΜΜΑΔ που βρίσκονταν σε περιπολία .

Στον 21χρονο έγινε σήμα να σταματήσει δεν σταμάτησε και στην συνέχεια καταδιώχτηκε ενώ στο πλαίσιο της καταδίωξης έγινε και ρίψη πυροβολισμών. Ο 21χρονος εγκατέλειψε το όχημα του στην γειτονική κοινότητα της Έμπας και ακολούθως εντοπίστηκε αργότερα από την Αστυνομία.
Σε έρευνα που έγινε στο όχημα του εντοπίστηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι εννέα εκατοστών με μυτερή άκρη, μια μυτερή σιδερογροθιά , και ένας χειροποίητος εκτοξευτής ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο 21χρονος στην συνέχεια συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς .

Όπως διαπιστώθηκε δεν ήταν κάτοχος ούτε άδεια οδηγού , ούτε πιστοποιητικού ασφαλείας και διεφάνη πως το όχημα που οδηγούσε είναι ιδιοκτησίας του πατριού του. Το όχημα που οδηγούσε ο 21χρονος μεταφέρθηκε στην ΑΔΕ Πάφου. Επιπρόσθετα ο 21χρονος διαφάνηκε πως παραβίασε το διάταγμα του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy