“Κανένας σας δεν πράττει για το καλό του ποδοσφαίρου, κανείς σας δεν έχει κάνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ”

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση:

Βλέποντας τι τραβάει όλος ο κόσμος ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς για να γελάμε.

Για ακόμη μια φορά δείχνετε πόσο ανίκανοι είστε. Τώρα ήρθε η ώρα να παρθεί η απόφαση για το αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και αποφασίσατε πάλι να κάνετε τα δικά σας ρίχνοντας ο ένας το μπαλάκι στον άλλο χωρίς να έχετε τα κότσια να βγάλετε μια απόφαση να τελειώνουμε. Έχουν περάσει εβδομάδες και δεν έχετε κάνει μια απλή γαμημένη ενημέρωση να γνωρίζει ο κόσμος . Όλα στο σκοτάδι. Τα κρατάτε όλα μυστικά μεταξύ εσάς και προέδρων.
Το γνωρίζει όλος ο κόσμος αλλά φτάνει. ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ. Δεν θα τα πάρετε μαζί σας, κανείς δεν τα πήρε. Κανένας σας δεν πράττει για το καλό του ποδοσφαίρου, κανείς σας δεν έχει κάνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ .

Ψεύτικα λόγια – βλακώδες κάρτες- συμφέροντα -στημένα παιχνίδια – και στις τσέπες τα λεφτά. Για αυτά είστε ικανοί. Την ίδια ενέργεια να βάζατε και να επιδεικνύεται τον ίδιο ζήλο για ένα καθαρό ποδόσφαιρο και θα είχατε κάνει και βήματα μπροστά για το καλό του ποδοσφαίρου. Προτιμάτε να έχετε τον απλό κόσμο που ταυτίζεται και παθιάζεται για την ομάδα του σε διχόνοια γιατί σας βολεύει. Το θετικό είναι ότι μέρα με την μέρα εσείς οι ίδιοι ανοίγετε τα μάτια του κόσμου και καταλαβαίνει πόσο βρομισμένοι είστε.

ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Άντε ξεκινήστε το πρωτάθλημα, αφού αναγκάσατε την ουεφα να σας απειλήσει για τη μη συμμετοχή κυπριακών ομάδων στα ευρωπαϊκά παιχνίδια αφού δεν υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να μην διεξαχθεί το πρωτάθλημα .

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1
ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy