John Παναγή : “Είμαι περήφανος για όλους σας”

Εκ μέρους του Δ.Σ του ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ και εκ μέρους του φίλαθλου κόσμου του ΑΡΗ, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες και την συγκίνηση μου για την ανακοίνωση που εξέδωσε το προπονητικό τιμ της ομάδας μας . Μια ανακοίνωση ” κατάθεσης ψυχής ” που είναι καθρέφτης ολόκληρης της φετινής χρονιάς.

Ως Αρειανός είμαι περήφανος για όλους όσους αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Προπονητές, ποδοσφαιριστές , διοίκηση και λοιπό προσωπικό. Γιατί όλοι σας έχετε ένα και μοναδικό σκοπό. Το καλό του Άρη. Είναι σπάνιο στο σημερινό ποδόσφαιρο να βλέπεις ανθρώπους να αγωνίζονται πρώτα για την φανέλα της ομάδας και μετά για τα υπόλοιπα . Κρατάτε την σημαία του ΑΡΗ ψηλά. Πολυ ψηλά και είμαστε περήφανοι.

Αγαπητοί φίλοι, να ξέρετε ότι οποία κι αν είναι η τελική απόφαση της Ομοσπονδίας για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών, ο ΑΡΗΣ του χρόνου θα είναι ακόμη πιο δυνατός. Είμαστε σίγουροι ότι το προπονητικό τιμ και η ομάδα μας , θα δείξει και πάλι όλα όσα μπορεί μέσα στο γήπεδο και η σημαία του ΑΡΗ θα παραμείνει ψηλά.

John Παναγή
Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Τμήματος
ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy