Θα δουλεύουν και Πέμπτη κουρεία και κομμωτήρια

Με την εικοστή πρώτη Μάϊου να πλησιάζει και τα κουρεία και τα κομμωτήρια να είναι   οι επιχειρήσεις με τη μεγαλύτερη, ίσως, ζήτηση κατόπιν της άρσης των περιοριστικών μέτρων, η Παγκύπρια ομοσπονδία κομμωτών και κουρέων προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας να είναι όλα έτοιμα.

Λόγω και της αυξημένης ζήτησης, λήφθηκε  η απόφαση όπως τα εν λόγω υποστατικά ανοίγουν και τις Πέμπτες, ημέρα κατά την οποία προ κορωνοϊού, παρέμεναν κλειστά, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο λειτουργίας ακόμη και τις Κυριακές.

Η λειτουργία, ωστόσο, τόσο των κουρείων όσο και των κομμωτηρίων τις Πέμπτες και τις Κυριακές, θα είναι προαιρετική.

Με την ημερομηνία επαναλειτουργίας των κομμωτηρίων και των κουρείων να γνωστοποιείται από την Κυβέρνηση, τα τηλέφωνα για ραντεβού, πήραν φωτιά, με αρκετούς μάλιστα κομμωτές και κουρείς, να έχουν ήδη κλεισμένα ραντεβού για ένα μήνα.

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις συστάσεις από πλευράς υπουργείου υγείας, θα υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο ανάμεσα στα ραντεβού.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy