“Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ, με κάλυπτε πάρα πολύ, όχι μόνο οικονομικά αλλά και γενικότερα ως πλάνο για μένα”

Η πρώτη μεταγραφή του ΑΠΟΕΛ Κώστας Αποστολάκης άνοιξε τα χαρτιά του σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, μιλώντας αρχικά για τη νέα του ομάδα τις επαφές που έκανε με τον Παναθηναϊκό αλλά και τις προτάσεις που είχε από Ελλάδα και εξωτερικό.

Απόσπασμα των δηλώσεων του στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα»:

«Ξέρω ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ μεγάλη ελληνική ομάδα, πολύ γνωστή στην Ευρώπη, την παρακολουθούσα από μικρός μαζί με τον πατέρα μου κυρίως στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μου είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση όταν ήμουνα μικρός προτού αρχίσω να παίζω επαγγελματικό ποδόσφαιρο, που είχε πάρα πολλές ελληνικές σημαίες στην κερκίδα και το συζητούσαμε πολύ συχνά αυτό με τον πατέρα μου όταν το βλέπαμε και γενικά μου αρέσει πάρα πολύ ως σύλλογος. Είναι πολύ μεγάλος και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος του».

«Στον Παναθηναϊκό είμαι από τον Ακαδημία, πέρασα πολλά χρόνια εκεί, φεύγω από μία μεγάλη ομάδα και πάω αντίστοιχα σε μία άλλη πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση φεύγοντας από τον Παναθηναϊκό να πάω σε μία μικρότερη ομάδα. Θεωρώ πως είναι ένα παραπάνω βήμα στην καριέρα μου και όταν ολοκληρωνόταν το συμβόλαιό μου δεν είχα σκοπό να το ανανεώσω. Είχα κάποιες προτάσεις και από Ελλάδα και από το εξωτερικό. Όταν είδα την πρόταση του ΑΠΟΕΛ, με κάλυπτε πάρα πολύ, όχι μόνο οικονομικά αλλά και γενικότερα ως πλάνο για μένα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy