“Είμαστε περήφανοι είμαστε για αυτή την ΟΜΑΔΑ”

 Ανάρτηση έκανε σήμερα(10/5) στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, o προπονητής του Άρη, Λιάσο Λουκά που περιλαμβάνει και τους συνεργάτες του στο προπονητικό επιτελείο με αφορμή την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας.

Η ανάρτηση:

Περηφάνια είναι το θετικό συναίσθημα που νιώθει κάποιος όταν έχει επιτελέσει ένα αξιόλογο έργο, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα τον σεβασμό από τους αντιπάλους.

Περηφάνια είναι το συναίσθημα που νιώθει κάποιος όταν συνειδητοποιεί την αξία του ως άνθρωπος και πλήττεται όταν κάποιος προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπειά του.

Σαν προπονητικό team του Άρη Λεμεσού θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Άρη Λεμεσού για την ευκαιρία να δουλέψουμε σε ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο, τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη και την εμπιστοσύνη καθολη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Τους λεβέντες ποδοσφαιριστές μας που πραγματικά έδωσαν τα πάντα στους αγωνιστικούς χώρους, πάλεψαν ο ένας για τον άλλον σαν πραγματική οικογένεια.

Θέλουμε να εκφράσουμε πόσο περήφανοι είμαστε για αυτή την ΟΜΆΔΑ.

Με εκτίμηση,

Λιασος Λουκα

Χρίστος Χατζηκωνσταντη

Λούκας Λουκα

Τάκης Τάκη

Κων/νος Σουτζιης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy