Δέχονται τα ουδέτερα γήπεδα, αν δεν υπάρξει υποβιβασμός!

Τον δικό τους όρο αναμένεται να θέσουν οι έξι τελευταίες ομάδες της Premier League στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας προκειμένου να ψηφίσουν υπέρ της συνέχισης του πρωταθλήματος σε ουδέτερα γήπεδα, ξεκαθαρίζοντας πως εκείνες θέλουν να μην υπάρξει κανείς υποβιβασμός στο φινάλε της σεζόν!

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mirror, οι Νόριτς, Γουότφορντ, Άστον Βίλα, Γουέστ Χαμ, Μπράιτον και Μπορνμουθ θα εκφράσουν ξανά ανοιχτά την πλήρη αντίθεσή τους με τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων που απομένουν σε ουδέτερα γήπεδα.

Ωστόσο, για να το δεχθούν, θα θέσουν τον μεγάλο όρο τους, ο οποίος θα είναι να μην υπάρξει κανείς υποβιβασμός στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου!

Αυτό το σενάριο, βέβαια, τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει τρελό και ανούσιο και σίγουρα δεν θα βολέψει καθόλου τους τηλεοπτικούς κολοσσούς που πληρώνουν για την Premier League, γνωρίζουν ήδη τον πρωταθλητή και βλέπουν μια προσπάθεια να μην έχει κανένα ενδιαφέρον η υπόθεση στην ουρά.

Οι έξι τελευταίες ομάδες ισχυρίζονται ότι είναι τεράστιο πλήγμα για εκείνες και τις πιθανότητες επιβίωσής τους να μην μπορούν να παίξουν στην έδρα τους και γι’ αυτό βάζουν τη δική τους προϋπόθεση, φροντίζοντας να υπερασπιστούν το συμφέρον τους…

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy