Τοποθέτηση Μιχαηλίδη για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, μίλησε στον SuperSport FM 104.0 για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του αθλητισμού.

Για τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο: «Θα πρέπει να περιμένουμε τι θα βγάλει το καζάνι. Η κυβέρνηση διά στόματος του ιδίου προέδρου, είπε στον πρόεδρο της ΚΟΠ στη συνάντηση που είχαμε και ήμουν παρόν, ότι η ομοσπονδία θα αποφασίσει. Η μπάλα είναι πάνω τους. Έχουν ζητήσει να δουν τον Πρόεδρο και δεν νομίζω ότι δεν θα αποδεχθεί την πρόκληση».

Γενικότερα για τον αθλητισμό:«Η ανακοίνωση του Προέδρου για τον αθλητισμό, ήταν μουσική στα αυτιά μου. Είμαι μια πολύ μεγάλη ψυχολογική τόνωση που ο αθλητισμός μπαίνει στις ράγες. Ακολουθούμε τις οδηγίες των οδηγών. Ο αθλητισμός ξεκίνησε, παρακολουθούμε στενά το θέμα, εκδίδουμε τις οδηγίες που μας αφορούν».

Για τα μηνύματα που λαμβάνει από τους προϊστάμενους του:«Θα πρέπει να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε καλά και είμαι βέβαιος ότι θα έρθουν τα επόμενα βήματα.

Για τους ελέγχους που θα πρέπει να γίνουν από τον ΚΟΑ:«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Δεν έχουμε κανένα κενό. Οι αθλητικοί χώροι του ΚΟΑ, δουλεύουν ρολόι. Τα κλειστά γήπεδα είναι… κλειστά, εκτός από μόνο 4-5 αθλητές υψηλής επίδοσης. Και αυτοί οι χώροι ελέγχονται χωρίς κανένα πρόβλημα».

Πιστεύετε ότι θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα; «Από την τάση που έβλεπα μέχρι χθες, είχα την εντύπωση ότι θα είχαμε λουκέτο. Χθες είχαμε διαφοροποίηση. Πήραμε την εύκολη απόφαση για τις μικρές κατηγορίες. Έμειναν οι μεγάλοι. Όταν υπάρχει θέληση υπάρχει και ο τρόπος. Αν αποφασίσουν να επαναρχίσει το πρωτάθλημα κεκλεισμένων των θυρών, θα πάρουμε εντολή από το Υπουργείο Υγείας για να συνεργαστούμε με όποιο χρειαστεί για να τελειώσει το πρωτάθλημα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy