Πότε θα γυριστεί ο τελικός του Masterchef

Με το ριάλιτι μαγειρικής πλέον να διαθέτει τους δέκα φιναλίστ του, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο μεγάλος νικητής, το κανάλι παίρνει τις οριστικές αποφάσεις για τον μεγάλο τελικό.

Εκείνο που γνωρίζουμε εδώ και καιρό είναι ότι ενώ έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα, έχει μείνει μόνο ο τελικός να διεξαχθεί καθώς οι υπεύθυνοι του ριάλιτι μαγειρικής ήθελαν να εξασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξουν διαρροές.

Έτσι, απομένει να δούμε τους εναπομείναντες φιναλίστ να κονταροχτυπιούνται για το μεγάλο έπαθλο, που εκτός από τον τίτλο είναι και το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το Happy Day, τα γυρίσματα του μεγάλου τελικού αναμένεται να γίνουν στα μέσα Ιουνίου.

Προφανώς λόγω ανάγκης της παραγωγής να υπάρξει ασφάλεια σε ό,τι αφορά τον κορονοϊό για τους συντελεστές του MasterChef, αποφασίστηκε από τρία τα εβδομαδιαία επεισόδια να γίνουν δύο ώστε να φτάσουμε τηλεοπτικά μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

Όσο για την προβολή του, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες θα γίνει στα τέλη Ιουνίου οπότε και θα ολοκληρωθεί και ο φετινός κύκλος του μαγειρικού διαγωνισμού.

gossip-tv.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy