Με αυξημένα μέτρα προφύλαξης λειτούργησε η Λαϊκή Αγορά στη Λεμεσό(pics)

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με την εφαρμογή όλων των μέτρων προφύλαξης για αντιμετώπιση του κινδύνου εξάπλωσης του ιού COVID-19, λειτούργησε και πάλι σήμερα η Λαϊκή Αγορά στη Λεμεσό. Την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι όλα κύλησαν ομαλά και μέσα στα πλαίσια αυστηρών μέτρων που ίσχυαν, εξέφρασε  ο δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης. Ο Δήμαρχος από το πρωί επισκέφθηκε το χώρο όπου επιθεώρησε και έτυχε ενημέρωσης όσον αφορά την τήρηση των μέτρων που είχαν ανακοινωθεί  για την ασφαλή και ομαλή λειτουργία της αγοράς.

Το άνοιγμα της Λαϊκής Αγοράς κάτω από όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προφύλαξης παραγωγών και καταναλωτών είναι ένας από τους βασικούς στόχους του Δήμου Λεμεσού. Εξ’ ου και το γεγονός ότι το θέμα συζητήθηκε σε συνεχείς υπηρεσιακές κι άλλες συσκέψεις την βδομάδα που πέρασε, στη διάρκεια των οποίων ο Δήμαρχος Λεμεσού, ζήτησε να ισχύσουν στις Δημοτικές Αγορές αυστηρά μέτρα και να τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα και οι οδηγίες. Συναφώς αναφέρεται, ότι ο Δήμος Λεμεσού με σχετική ανακοίνωση του για τη λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς προέτρεπε την χρήση μέτρων ατομικής προστασίας όπως μάσκες προσώπου και γάντια μιας χρήσης. Υποδείκνυε ταυτόχρονα  την ανάγκη τήρησης της απόστασης τουλάχιστον 2 (δύο) μέτρων μεταξύ των καταναλωτών, ενώ η είσοδος στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς ήταν ελεγχόμενη από λειτουργούς του Δήμου, έτσι ώστε να μην ξεπεραστεί ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός επισκεπτών. Ιδιαίτερη μέριμνα υπήρξε για τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, άτομα άνω των 60 ετών καθώς και άτομα με αναπηρίες, τα οποία εξυπηρετήθηκαν μέχρι τις 10:00 π.μ.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην ομαλή επαναλειτουργία της Λαϊκής Αγοράς: τις υπηρεσίες του Δήμου, την Αστυνομία, τους παραγωγούς και κυρίως τον κόσμο που με πειθαρχία και υπευθυνότητα προσήλθε στην αγορά, εκφράζοντας παράλληλα την πλήρη ικανοποίηση του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy