Πώλησαν φανέλα και παρέδωσαν 1870 ευρώ στην “Κίτρινη γραμμή”(pic)

Με ανάρτηση τους οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ, ενημερώνουν ότι παρέδωσαν σήμερα(9/5) στην “Κίτρινη γραμμή” βοήθειας της ομάδας τους το ποσό των 1870 ευρώ από την πώληση αναμνηστικής φανέλας.

Η ανάρτηση: 

Σήμερα παραδόθηκε στην “Κίτρινη Γραμμή” της Α.Ε.Λ μας το ποσό των 1870 ευρώ από την πώληση της φανέλας του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ για τη βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες αυτή την περίοδο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας και όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ που ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα του συνδέσμου και να απολογηθούμε για ακόμα μια φορά σε όσους δεν κατορθώσαμε να εξυπηρετήσουμε, αλλά οι συνθήκες παράδοσης, η περιορισμένη δυνατότητα των εργοστασίων παραγωγής και το χρονοδιάγραμμα δεν μας επέτρεψαν να καλύψουμε την τεράστια ζήτηση.

Η ουσία όμως είναι ότι η Α.Ε.Λ στέκεται στην πρώτη γραμμή στα δρώμενα της Λεμεσού μας όπως προστάζουν οι αξίες του 1930, κάτι που παραμένει εξαιρετικά σημαντικό στις μέρες μας όπου ο κυπριακός αθλητισμός έχει βουλιάξει στο βούρκο της διαφθοράς.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ – Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy