Καταζητούμενος που κρυβόταν από την αστυνομία αερίστηκε, τον άκουσαν και συνελήφθη

Ένας καταζητούμενος άντρας προσπαθούσε να δραπετεύσει από την αστυνομία, κρύφτηκε μέσα σε κάτι θάμνους, αλλά προδόθηκε όταν αερίστηκε κατά λάθος, με τους αστυνομικούς να τον ακούν και να τον συλλαμβάνουν.

Να το έχετε πάντα στον νου σας: Αν σκοπεύετε να παρανομήσετε, να προσέξετε τι θα φάτε πριν!

Διαφορετικά μπορεί να την πατήσετε, σαν αυτόν τον δύσμοιρο στο Ντόνκαστερ της Αγγλίας…

Ο εν λόγω τύπος, λοιπόν, προσπαθούσε να δραπετεύσει από την αστυνομία και κρύφτηκε μέσα σε κάτι θάμνους. Δυστυχώς για τον ίδιο, όμως, είχε στομαχικές διαταραχές όπως φαίνεται, και προδόθηκε όταν αερίστηκε κατά λάθος, με τους αστυνομικούς να τον ακούν και να τον εντοπίζουν – στο σημείο που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία.

Τόσο ο 35χρονος άνδρας όσο και ο 30χρονος συνεργός του, που βρέθηκε κρυμμένος αυτός πίσω από ένα τζάκι, συνελήφθησαν, με τους αστυνομικούς να μην πιστεύουν στην τύχη τους.

«Είχαμε χάσει τις ελπίδες μας ότι θα τους βρούμε, όταν ακούσαμε αυτόν τον θόρυβο πίσω από κάτι θάμνους», είπε ένας αστυνομικός.

Μάλιστα, το τοπικό τμήμα ανέβασε το σκηνικό στο Twitter όπως ακριβώς έγινε, με αποτέλεσμα από κάτω να πέσει το σχετικό «γλέντι».

«Τον άκουσαν ή τον μύρισαν;», αναρωτήθηκε κάποιος, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Τα κατάφερε αυτός που τη μύρισε;».

gazzetta.gr

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy