Θα κινηθεί νομικά και ο Άρης στην περίπτωση διακοπής

Καλεσμένος στην εκπομπή του Χρίστου Παπακώστα στον Sports 1 ήταν σήμερα(8/5) ο πρόεδρος του Άρη, Λύσανδρος Λυσάνδρου. 

”Η πλειοψηφία των σωματείων των μικρότερων κατηγοριών θέλει τη διακοπή και είναι απολύτως σεβαστό.  Αν είναι νομικά  βάσιμο όμως  είναι κάτι διαφορετικό . Κάποιοι δεν επιθυμούν την συνέχιση του πρωταθλήματος”.

Για το αν κινηθεί νομικά σε περίπτωση που η απόφαση επηρεάσει την ομάδα είπε: 

”Αν το σωματείο μας αδικηθεί θα κινηθούμε νομικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να κινηθούμε μέσω των πολιτικών δικαστηρίων. Αυτό θα γίνει μέσω των αθλητικών δικαστηρίων. Θα ζητήσουμε να γίνει ακρόαση μέσω του κατ’ επείγοντος”.

Ακολούθως τόνισε για το ύψος της ζημιάς της ομάδας: 

”Κυμαίνεται κοντά στις 500 χιλιάδες ευρώ. Μπορώ να στην αναλύσω. Έχουμε ποδοσφαιριστές για παράδειγμα που ενδιαφέρονται ομάδες του εξωτερικού. Είναι διαφορετικό το ποσό όταν η ομάδα είναι στην Α’ κατηγορία. Για παράδειγμα από τον Κλεόβουλο που υπάρχει ενδιαφέρον χάνει 100 χιλιάδες γιατί θα παραμείνει στην β’ κατηγορία.  Επίσης, μαζί με το γήπεδο που έρχεται χάνουμε σημαντικούς επενδυτές”.

Για τη θέση του Άρη είπε: 

”Οποιαδήποτε διακοπή είναι αδικαιολόγητη με βάση τις οδηγίες της ΟΥΕΦΑ. Να είναι αιτιολογημένη η απόφαση. Η θέση του σωματείου μου με τα όσα ακουστεί και έχουμε διαβάσει μια τέτοια διακοπή δεν μπορεί να υπάρξει. Συνεπώς τα πρωταθλήματα πρέπει να συνεχιστούν στα γήπεδα λαμβάνοντας όλα τα προληπτικά μέτρα την ομαλή λειτουργία”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy