“Σκανδαλώδη απόφαση η διακοπή, μόνο στην Κύπρο…”

Στην σημερινή(7/5) δημοσιογραφική διάσκεψη του ΠΑΣΠ, ο Σπύρος Νεοφυτίδης αναφέρθηκε στην διαφαινόμενη διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

“Αυτό που πάει να γίνει αύριο αποτελεί την πιο μαύρη και σκανδαλώδη απόφαση στην ιστορία του ποδοσφαίρου”.

“Θέλουμε να διατηρήσουν τις δουλειές τους όσοι εμπλέκονται. Είναι πάρα πολλοί. Θα είναι όπλο και για τον τουρισμό η εικόνα της επανέναρξης. Η Κυβέρνηση δίνει το ΟΚ και μένει η έγκριση της ομοσπονδίας. Σε 31 χώρες δόθηκε η έγκριση για επανέναρξη από κυβέρνηση και ομοσπονδία. Μόλις έξι δεν ξεκινούν, σε εφτά εκκρεμεί. Πάμε τώρα και στην Κύπρο που είναι μια κατηγορία μόνη της. Μόνο στην Κύπρο η κυβέρνηση έδωσε ΟΚ και η ομοσπονδία θέλει να το διακόψει”.

“Έχουμε χρόνο για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα και η ΟΥΕΦΑ ζητά να εξαντληθούν οι πιθανότητες. Η 20η Ιουλίου αποτελεί εισήγηση και όχι υποχρέωση από την ΟΥΕΦΑ. Προτείνουμε 4,5 εβδομάδες προετοιμασία. Νούμερο από ειδικούς και όχι τους γυμναστές των ομάδων που είχαν πίεση από τις ομάδες τους”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy