Ο Κιμ Γιονγκ Ουν μιλάει με δύο πιθανούς σωσίες του (pic & video)

Ένα βίντεο του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος εμφανίζεται να μιλάει με δύο πιθανούς σωσίες του, φουντώνει τις φήμες πως η Βόρεια Κορέα δεν λέει όλη την αλήθεια!

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που έφερε στο «φως» η Sun-και αναδημοσιεύουν και άλλα Μέσα, μεταξύ των οποίων και η New York Post– το οποίο δείχνει τον Κιμ Γιονγκ Ουν να συνομιλεί με δύο πανομοιότυπους στο σουλούπι, στο κούρεμα και στα ρούχα πιθανούς σωσίεςτου!

Όπως καταλαβαίνετε, δεν ήθελε και πολύ για να φουντώσουν εκ νέου οι φήμες και οι θεωρίες συνωμοσίας ότι η Βόρεια Κορέα χρησιμοποίησε, τελικά, σωσία του δικτάτορα πριν από λίγες μέρες, προκειμένου να ισχυριστεί πως είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του.

Στα πλάνα από το 2017 εμφανίζεται ο 36χρονος ηγέτης του Ερμητικού Βασιλείου με τους δύο πιθανούς σωσίες του, να συνομιλούν στα αποκαλυπτήρια ενός νέου πυραύλου. Οι δυο τους, όπως μπορείτε να δείτε, έχουν το ίδιο ύψος και μέγεθος με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ίδιο κούρεμα, με το κεφάλι ξυρισμένο στο πίσω μέρος και φορούν κοστούμια που ταιριάζουν απόλυτα με αυτό που φοράει ο ηγέτης τους.

Το παραπάνω υλικό φαίνεται να ενισχύει τις φήμες πως ο Κιμ χρησιμοποιούσε εδώ και καιρό σωσίες, για να αποτρέψει τις απόπειρες δολοφονίας εναντίον του, κάτι το οποίο, μάλιστα, οι International Business Times γράφουν ότι είναι «γνωστό γεγονός».

Θυμίζουμε, την περασμένη εβδομάδα ο Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίστηκε στα εγκαίνια ενός εργοστασίου, αλλά πολλοί ισχυρίζονται ότι δεν ήταν αυτός, καθώς, όπως λένε, υπάρχουν σαφείς αποκλίσεις στα χαρακτηριστικά του προσώπου, των μαλλιών και των δοντιών σε σύγκριση με προηγούμενες εμφανίσεις του.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy