Επιστολή της Ανόρθωσης που “καίει” τον Κούμα στην ΟΥΕΦΑ!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας εντός των επόμενων ωρών η επίσημη Ανόρθωση προτίθεται να αποστείλει επιστολή στην ΟΥΕΦΑ, με την οποία θα παραθέτει τα γεγονότα που συμβαίνουν και τις θέσεις των ομάδων αλλά και της ΚΟΠ για την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η επιστολή θα είναι πολύ καυστική αναφέροντας τα αλλότρια συμφέροντα για διακοπή του πρωταθλήματος. Η Ανόρθωση θα επεξηγεί ότι δεν είναι για οικονομικούς λόγους αν γίνει η διακοπή, ότι παίζονται συμφέροντα για αύξηση των ομάδων, ενώ καυστική είναι για τον πρόεδρο της ΚΟΠ για τον οποίο αναφέρεται στα τηλεοπτικά δικαιώματα που έχει σε τηλεοπτικές πλατφόρμες και τα οικονομικά συμφέροντα που έχει.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ήδη οι ιθύνοντες της Ανόρθωσης επικοινώνησαν τηλεφωνικώς με τα γραφεία της ΟΥΕΦΑ αναφέροντας τους λόγους που θέλουν κάποιοι τη διακοπή στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Οι άνθρωποι της OYEFA ανέφεραν ότι αν δεν προκύψουν οι απαραίτητες εξηγήσεις από την ΚΟΠ τότε θα υπάρξουν κυρώσεις που όπως μας αναφέρουν οι πληροφορίες μπορεί να είναι απαγόρευση μεταγραφών, κόψιμο ευρωπαϊκών κονδυλίων αλλά και απαγόρευση ευρωπαϊκών συμμετοχών!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy